De Perfecte Trouwfeestdj Vinden? Negen Tips! - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83  thumbnail

De Perfecte Trouwfeestdj Vinden? Negen Tips! - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

Published Apr 26, 22
8 min read

Hoe u een DJ kunt inhuren voor uw trouwfeest

Denkt u erover om een DJ Trouwfeest in te huren om op uw bruiloft te spelen? Zo ja, u komt naar de juiste plaats. Hier is een lijst met tips om u te helpen de beste DJ voor uw evenement te vinden. Zorg er eerst voor dat de DJ eigenlijk bestaat. Op die manier moet je je geen zorgen maken over vervanging van last-minute. Je hebt ook toegang tot de DJS Full Biography en fotogalerij. Ten slotte is het altijd een goed idee om uw DJ te boeken via een professionele bruiloft DJ -boekingsservice, zoals De Trouwfeest DJ. Voordat u uw DJ boekt, moet u ervoor zorgen dat u ontdekt wat de kosten van hun diensten zullen zijn. De prijzen voor live bands variëren sterk en kunnen per regio variëren. In het noordoosten boekte 13 procent van de paren een band voor hun bruiloft. En in het midden van Vlaanderen boekte 10 procent een live band. Maar als je twijfelt, maak je geen zorgen - je kunt geld besparen door je bruiloft entertainment te boeken via een DJS -website! Voordat u een DJ inhuurt, is het een goed idee om de locatie te bezoeken en hun apparatuur met de gastheer te bespreken. De meeste professionele DJ's zullen u en uw bruiloftenstijl kunnen huisvesten. Vraag ook naar de jurkcode van de DJ en hoe ze het het beste kunnen aanpassen. Als je niet weet hoe je je DJ moet vragen om je aan te kleden, zullen de meeste blij zijn om te verplichten. Een goede DJ kan zich ook kleden op een manier die bij uw thema of kleurenschema past.

Kosten Trouwfeest – Daarmee Moeten Jullie Rekenen - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

Wanneer je de track te laat instartte, en deze dus achter loopt in vergelijking met de track die speelt, moet je er dus voor zorgen dat de nieuwe plaat even wat sneller gaat, zodat de beats gelijk komen te lopen - Wat Kost Een Bruilofts Dj Gemiddeld? - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Met digitale sets doe je dit door de zijkant van de draaischijf met de klok mee te draaien.

Je kunt er van uitgaan dat het hierboven geschreven deel je niet super veel tijd zal kosten; het volgende deel echter kost de meeste mensen ergens tussen de paar dagen en de paar maanden, of, erger nog, een paar jaar. Het is afhankelijk van: (1) Hoeveel je er mee oefent (2) Hoe goed je je hersenen kunt trainen naar twee verschillende tracks te luisteren (3) Hoe goed je je aandacht er bij kunt houden (4) De draaitafels die je gebruikt - Wat Kost Een Dj Of Drive-in Show Huren Voor Je bruiloft? - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83.

Je gebruikt je koptelefoon nog steeds niet. Beweeg de pitch fader van het spelende deck (je gebruikt nog steeds identieke tracks) iets in de plus-richting (+2% ongeveer), zodat deze plaat sneller gaat draaien. Ga nu te werk als je eerder deed, met het deck met de nieuwe plaat nog steeds op 0%.

Versnel met je hand de nieuwe plaat, zodat deze weer gelijk loopt met de spelende plaat - trouwfeestDj, Hoe Bereid Je Je Voor Als Dj - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Zet direct de pitch van de nieuwe plaat ook op +2%. Je smokkelt nu een beetje (je weet immers dat de platen nu vrijwel dezelfde snelheid hebben en dus niet zo snel ongelijk zullen gaan lopen als eerst) maar dat mag nu nog.

Dat is niet zonder reden. Alhoewel je de twee pitch faders op 2 procent hebt gezet, heb je je daarbij gebaseerd op de schaalverdeling naast de pitch fader. Je hebt ze daardoor niet allebei op exact 2 procent kunnen zetten; je hebt er één (bijvoorbeeld) op 2. 1% gezet en de andere op 2.

Dit verschil van 0. 4% kan een verschil in snelheid tot (en zelfs meer dan) een beat per minuut betekenen. Welnu. Wanneer je de twee platen uit elkaar hoort lopen, wat doe je dan? Het eerste dat je waarschijnlijk denkt is: “Hoe weet ik nou of de nieuwe plaat die ik zojuist versneld en bijgesteld heb nu langzamer of sneller loopt dan de al spelende plaat?” Je kunt nu het beste te werk gaan aan de hand van ‘vallen en opstaan’.

Nu zijn er twee mogelijkheden: je hebt een plaat sneller laten draaien die al sneller liep en dus nu helemaal uit de maat loopt met de spelende plaat, of je hebt de beats (vrijwel) aan elkaar gelijk gekregen. Als je de platen gelijk hebt gekregen door de plaat een zetje te geven (te hebben versneld), beweeg de pitch dan een klein beetje in de +richting - trouwfeestDj Huren? Huur Nu Uw Dj Voor Een Trouwfeest - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83.

Prijs Van Een Trouwfeest In Vlaanderen - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

Als de platen juist helemaal verkeerd gingen lopen door deze te versnellen, rem deze nu dan af tot de beats weer aan elkaar gelijk lopen en beweeg de pitch een heel klein beetje in de –richting. Blijkbaar liep de nieuwe plaat juist langzamer dan de spelende plaat en werkte het versnellen juist averechts.

Begin steeds weer opnieuw, leer de snelheid te veranderen en af te stellen, met bijvoorbeeld grote verschillen tussen de snelheid van beide platen (Boek Een Dj Voor Uw trouwfeest- Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83). Tot nu toe heb je het minder zwaar gehad omdat je gebruik maakte van twee dezelfde platen, met dus hetzelfde aantal Beats Per Minute (waaraan het tempo gerelateerd is).

Voor de volgende stap gebruik je nog steeds twee identieke platen, maar probeer niet naar de pitch van het andere deck te kijken bij het gelijk zetten – gebruik je oren daarvoor. Dit vereist discipline, maar is niet onmogelijk. Luister gewoon wat er gebeurt met de beats, en probeer uit te vinden of dat betekent dat je de pitch moet versnellen of vertragen.

1 JE KOPTELEFOON GAAN GEBRUIKEN Het enige dat je nu gaat veranderen aan bovenstaande werkwijze, is dat je één van de kanaalfaders naar beneden gaat doen. Eén track speelt via de boxen, de andere (de ‘cued’ track) ga je voorbeluisteren met de koptelefoon. Daarna, wanneer hij gelijk loopt met de eerste track, kun je deze track door de boxen laten horen (dj West-Vlaanderen).

Dit betekent dat je de koptelefoon met een schelp over een oor hebt en dat je het andere oor vrij houdt om naar het geluid via de boxen te luisteren. Je kunt hiertoe de andere schelp van de koptelefoon achter het oor zetten. Als er een koptelefoon ‘split’ of 'mix' optie op je mixer zit, kun je deze zo instellen dat je de spelende plaat zacht door de koptelefoon hoort en de nieuwe (‘cue-’) plaat wat harder.

Eventueel kun je het volume van de spelende plaat in je koptelefoon verhogen of verlagen, zodat je je er prettig bij voelt. De Perfecte trouwfeestDj Vinden? Negen Tips! - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Vanaf nu wordt het allemaal wat professioneler en moeilijker. Tot nog toe luisterde je naar het geluid via de boxen en gokte je maar of je de nieuwe plaat sneller of langzamer moest zetten wanneer deze ongelijk liep met de spelende plaat.

Dit is moeilijk als je beide platen via de boxen hoort, maar uiteindelijk, na heel veel oefenen, zou de hoofdtelefoon je hierbij moeten kunnen helpen. Dat brengt ons dan ook bij het volgende belangrijke deel: Je oren gebruiken Het belangrijkste punt is dat wanneer twee tracks ongelijk lopen, zij een verschillend geluid maken als de nieuwe track te snel of te langzaam loopt in vergelijking met de spelende track (Wat Kost Een trouwfeestDj? - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83).

Prijzen Dj Trouwfeest - Wat Kost Het Huren Van Een Professionele ... - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

Als de nieuwe track te langzaam loopt dan lijkt het alsof de huidige track een soort hele korte echo krijgt - Dj Trouwfeest - Profesioneel Dj Voor Huwelijksfeest - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Dat is wellicht vrij verwarrend en lastig te begrijpen; eigenlijk is de enige manier om dit te begrijpen door het zelf na een tijdje te ervaren, dus ik ga hier niet te lang op door.Iets dat je kunt proberen is dit te leren horen door vallen en opstaan. Stel net zo lang bij tot de tracks precies gelijk lopen. Rem de nieuwe track nu eerst een beetje af en versnel deze straks een beetje en probeer het verschil in geluid te horen dat door je koptelefoon klinkt als je de nieuwe en spelende plaat (deze zachter) door je koptelefoon hoort.

2 TWEE VERSCHILLENDE PLATEN MIXEN Hier wordt het allemaal wat lastiger. Tot nu toe had je het voordeel dat je wist dat de twee tracks identiek waren en dus ook dezelfde snelheid hadden. Boek Een Dj Voor Uw trouwfeest- Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Nu valt dit voordeel weg omdat we twee verschillende tracks gaan gebruiken, die verschillend klinken en een verschillend BPM hebben.

Als de tracks ingewikkeld zijn, is het risico groot dat je de moed gaat verliezen. Als de track die je hiervoor gebruikte relatief simpel is en je er nog niet gek van wordt, kun je deze gebruiken en een simpele track erbij zoeken (Wat Kost Een Dj Voor Een Feest - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83). We komen nu op het punt van tempo’s en BPM’s (Beats Per Minute).

Sommige vinyl dj's vinden het handig te weten hoe snel hun platen zijn, waarbij ze bij het oefenen de BPM tellen. Mocht je dit als vinyl dj graag willen, dan is een 'BPM counter' app zeker aan te raden, dit is een stuk makkelijker en sneller dan zelf tellen. Na verloop van tijd is het echter wel echt het handigst om de BPM's te schatten op gevoel.Laten we er even vanuit gaan dat de ene track 130 BPM en de andere 135 BPM heeft. Zet een van de twee (laten we de 135 BPM track maar doen) op 0% pitch en start de track. Als je de track van 130 BPM nu op de goede manier start, zul je merken dat de beats van deze plaat al snel achter blijven bij de spelende plaat.

Hoewel je weet dat je de 130BPM plaat moet versnellen om op 135BPM uit te komen, is de kans groot dat je niet meteen exact de goede pitch kiest, maar je kunt er dicht bij zitten. Maar op welke manier zit je er dicht bij? Staat ie nog iets te snel of iets te langzaam? Op dit moment in het leerproces weet je dat gewoon nog niet.

Dj Trouwfeestprijzen - Wat Kost Een Trouwfeestdj? - Dj's 4 Party - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83Dit is wat handig zou kunnen zijn om te doen: je hebt de pitch van de nieuwe plaat verhoogd. Vind de eerste beat van de nieuwe plaat en start hem. Ging hij ongelijk lopen? Laten we het daar maar even op houden. Luister goed wat je hoort, luister naar de beats en probeer conclusies te trekken.

DJ Trouwfeest Antwerpen

DJ Trouwfeest Antwerpen: Tom draait met passie voor muziek o.a. uw trouwfeest, verjaardag of bedrijfsfeest. U krijgt gegarandeerd een feest zonder zorgen! Bij DJ Tom staan uw wensen centraal. U krijgt bij ons een persoonlijke gesprek waarop u al uw wensen kunt doorgeven zodat wij ons muzikaal optimaal kunnen voorbereiden. Op de avond zelf zijn uw wensen ons uitgangspunt. Kom maar op: wij krijgen iedereen uit Antwerpen op de dansvloer! Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70’s, 80’s, 90’s 00’s, disco, fout, nederlandstalig, rock r&b, retro house, … tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro … het is allemaal mogelijk. Een DJ inhuren met 25 jaar ervaring in Antwerpen is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons.

Latest Posts

Jojo Striptease

Published May 10, 23
4 min read

Pure Sex Striptease

Published May 04, 23
10 min read

Fabian Striptease

Published May 03, 23
8 min read