Prijzen Dj Trouwfeest - Tom Cosyns  thumbnail

Prijzen Dj Trouwfeest - Tom Cosyns

Published Jun 15, 22
11 min read

DJ Trouwfeest inhuren

DJ trouwfeest gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres!  Het is zover, je gaat trouwen! Daar komt natuurlijk bijzonder veel bij kijken: een prachtige trouwjurk, de juiste feestzaal of locatie, de beste traiteur of catering en uiteraard de perfecte sfeer. Het magische gevoel van de dag waar je altijd al van droomde. Hoe maak je deze droom werkelijkheid? Met DJ trouwfeest   krijg je gegarandeerd alle voetjes van de vloer. Kies daarom voor Tom Cosyns voor  die van jullie trouwfeest een unieke ervaring maakt. Tom Cosyns uw DJ Trouwfeest is op alle markten thuis, hij is een Allround DJ in hart en nieren. De beste dansclassics, 60’s/70’s/80’s/90’s, rock, foute muziek, apres ski, r&b, retro house, de nieuwste hits  … brengt hij in een vlotte mix. Elk trouwfeest is anders, dé DJ Trouwfeest draait jullie feest op maat. Hij zal jullie volledig ontzorgen, want pasgetrouwde stellen moeten genieten! Tom draait muziek waar jullie blij van worden.

Professioneel klank en licht

DJ Trouwfeest Tom Cosyns verzorgt u huwelijksfeest stijlvol. Met meer dan 50 trouwfeesten per jaar is DJ Tom één van de meest geboekte feest DJ’s in Vlaanderen. De muziek is zeer bepalend om tot een geslaagd feest te komen, laat dit dan ook over aan Trouwfeest DJ Tom. Hij is een Professionele All Round DJ met 30 jaar ervaring in het draaien van trouwfeesten en andere dansgelegenheden.  Maak van uw feest een onvergetelijke avond en laat mij de muziek verzorgen!  Heel wat bedrijven en event organisatoren en particulieren hebben reeds ervaren wat het is om te genieten van een goede dj en met een tevreden gevoel naar huis te gaan.  Wij staan garant voor een vlotte samenwerking, zowel voor als tijdens uw event.

Een bruiloft draaien kan niet iedereen

Voor het draaien van een trouwfeest moet je zelf al een allround Dj s zijn en op de hoogte van elk muziekgenre,. Een Trouwfeest dj moet de muziek draaien die bij de gasten in de smaak valt. Een goede trouwfeest dj mixt ook al zijn platen aan elkaar, zonder praatjes en gezever tussendoor.  Een DJ is er niet om eindeloos door de microfoon te praten of - o wee - zelfs mee te zingen

Turkse Dj Bruiloft - Tom Cosyns

Dit zijn vrij eenvoudige ringen zonder extra’s. Jullie namen erin laten graveren zit hier vaak wel al bij in - bruiloft band en dj - Tom Cosyns. Willen jullie ‘zelf’ je trouwringen ontwerpen? Dan moet je naar een goudsmid, en je snapt het al, dan betaal je extra voor de uren die in dat ontwerp zitten. Maar hoe leuk is het om unieke, eigen trouwringen te hebben?! Gemiddeld ben je hier zo’n 1900 euro aan kwijt, maar als je het eenvoudig houdt zijn er al ringen te ontwerpen vanaf 1200 euro per paar.

De meeste trouwlocaties bieden alleen een pakket aan van locatiehuur plus catering. Locatiehuur valt vaak ook nog weg als je catering afneemt bij de locatie zelf. Hoeveel het kost is in dit geval wel een beetje anders. Trouwlocaties werken namelijk minder op uurbasis en meer op omzet. Zie het zo: op een normale zaterdag is de locatie gewoon open en komen er meerdere klanten langs.

Dit soort locaties zijn daarom vaak best prijzig, en dat is niet zo gek toch? De kosten van een trouwlocatie hangen verder heel erg af van de hoeveelheid gasten die je hebt. En zoals ik al eerder zei, dit is dus een kostenpost waar je goed op kunt besparen. Hoe? Door minder mensen uit te nodigen! Waarom? Omdat je bij de meeste trouwlocaties per persoon betaald.

Denk daarnaast ook aan het inhuren van glazen, borden, andere stoelen etc. DJ bruiloft - Tom Cosyns. Oftewel, des te meer wensen jullie hebben, des te meer je gaat betalen. Hoeveel kost de styling van een bruiloft? Wil je je bruiloft zelf aankleden? Dan kun je meubels en andere materialen huren. Huren gaat vaak vanaf zo’n 100 euro, maar dat loopt natuurlijk op met de hoeveelheid items die je graag wilt hebben.

? Reken dan zeker op een bedrag vanaf 3. 000 euro. Voor minder is het voor stylisten vaak niet interessant om te komen (ze moeten zelf namelijk ook personeel inhuren om alles neer te zetten en te versieren). Afhankelijk van de ruimte die aangekleed moet worden, de tijd waarin dit moet gebeuren en de hoeveelheid styling die jullie willen loopt de prijs op - DJ trouwfeest Oost Vlaanderen - Tom Cosyns.

Dj Bruiloft Twente - Tom Cosyns

com Wat kost een trouwpak voor de bruidegom? Een standaard is te koop vanaf zo’n 400 euro. Dit is dus niet op maat gemaakt, maar kies je uit de pakken aan een rek. Wil je een maatpak? Reken dan op een gemiddeld bedrag van zo’n 1000 euro. Dat is inclusief maatshirt en das.

Hoeveel ben ik kwijt voor bloemen op mijn bruiloft? Bruidsparen begrijpen vaak niet waarom meer kost dan een ‘standaard’ boeket bij de bloemist. Ik hoop dat ik het zo uit kan leggen dat het meer dan logisch is… ;) Zoals je in deze hele blog al kunt lezen gaat de prijs van iets vaak over het aantal uren werk dat erin zit. dj bruiloft twente.

De bloemist op de hoek van de straat maakt boeketten met de bloemen die op dat moment goed geprijsd zijn, maar voor een bruidsboeket kan dit niet altijd. Jij hebt als bruid namelijk specifieke wensen voor kleuren, soorten bloemen, de grootte van de bos etc. Waar de bloemist op de hoek van de straat dus een stuk of tien boeketten in twee uur maakt, met bloemen van het seizoen, kost jouw bruidsboeket flink wat meer tijd.

Net zoals eigenlijk jullie hele bruiloft. Voor een bruidsboeket betaal je daarom minimaal 150 euro. Naast een bruidsboeket kun je natuurlijk ook kiezen voor corsages met bloemen. Ook hier is de prijs afhankelijk van het seizoen waarin jullie trouwen, en de bloemen die je ervoor kiest (dj op je bruiloft - Tom Cosyns). Voor corsages betaal je minimaal 5 euro.

Wil je vazen met bloemen op de tafels? Of bloemen tijdens de ceremonie? Bloemen in de backdrop? Of misschien wel van die awesome bloemstukken boven de tafel? Alles is voor je te maken, reken er bij bloemenstyling op dat je minimaal 1000 euro kwijt bent (en meer als je veel wensen hebt).

Dj Voor Trouwfeest - Tom Cosyns

Afhankelijk van een aantal wensen kan dat bedrag nog wat verschillen, maar niet heel veel. Gemiddeld betaal je voor een bruidstaart zo’n 9 euro per persoon. En ja, je kunt met dit bedrag ook denken aan aan tafel vol cupcakes en cakepops. Lekker! Wat betaal je voor een trouwambtenaar en/of babs? De kosten van verschillen per gemeente.

Waarom? Omdat zij echt de tijd nemen om jullie te leren kennen, en zo een prachtige trouwceremonie kunnen maken. Bij de gemeente is er vaak weinig tijd voor je, en krijg je al snel een soort standaard praatje (al zijn er zeker uitzonderingen!). Wil je zelf in de hand hebben wie jullie trouwt? Ook dan is de babs een goede keus.

Toch liever trouwen bij de gemeente? Gemiddeld kost dat je zo’n 400 euro, maar kijk vooral even op de site van jullie eigen gemeente (want op zondag in Delft trouwen kost je bijvoorbeeld al 2000 euro!). Hoeveel kost de catering van een bruiloft? Catering is net als een trouwlocatie en bruidstaart een eenvoudig verhaal: je betaald een bedrag per persoon.Wil je luxe eten? Dan begint dit op 30 euro per persoon. Wat kost het om muziek op je bruiloft te hebben? Voor welk moment wil je graag hebben? Tijdens de trouwceremonie? De receptie? Of jullie feest? Dat maakt nogal een verschil in de prijs namelijk. Tijdens je ceremonie heb je waarschijnlijk genoeg aan een zangeres met gitaar of piano.

Dan ben je dus al snel 800 euro kwijt. Wil je achtergrondmuziek hebben tijdens de receptie? Een pianist bijvoorbeeld? Of misschien een kleine band? Je betaalt meer naarmate er meer personen op het podium staan. Een pianist is bijvoorbeeld al in te huren vanaf 100 euro per uur, maar een kleine band kost al snel 300 euro per uur.

Dj Trouwfeest Salons Waerboom - Tom Cosyns

500 euro inclusief techniek. Afhankelijk van de lengte van je feest en speciale wensen voor de band wordt dit meer - DJ bruiloft - Tom Cosyns. Liever een DJ? Reken op zo’n 1. 500 euro voor je feest inclusief techniek. Moet de DJ ook lichten meenemen? Dan komt er minimaal 500 euro bij. Hoeveel kost het om je haar en make up te laten doen? Omdat het best een dingetje is om je haar en make up te laten doen raad ik je aan om zeker ook een proefkapsel + makeup te boeken.

Denk ook aan en natuurlijk trouwschoenen! En als laatste: bedankjes. Of je nou plantjes, zaadjes, katerwater of iets anders mee wilt geven, neem het mee in je begroting. Zo, dat was een beste lijst… Misschien vliegt het je allemaal even aan nu. En dat kan ik best begrijpen! Maar ga er samen met je partner eens voor zitten om een begroting te maken.

Liever nu weten wat het allemaal gaat kosten dan na je bruiloft thuiskomen met een veel te hoge rekening! Echt… Is het bedrag hoger dan verwacht? Kijk dan of je minder gasten kunt uitnodigen of bepaalde dingen kunt schrappen. Een andere optie? Een jaar langer sparen. Weet je, uiteindelijk is geld ook maar gewoon geld.

Op die manier wil ik je helpen om keuzes te maken waar je achter kunt staan, en dat je leveranciers boekt die waarde leveren. Want ja, er zijn zeker leveranciers die bovenstaande zaken goedkoper aanbieden. Dat zijn vaak mensen die het ‘voor de leuk’ erbij doen. Kan je geluk mee hebben hoor! En net wel een talentje tegenkomen… Maar het is toch vaker de andere kant helaas… Een moeder met een ziek kind die jullie bruidstaart helaas niet kan maken, of een hobby-fotograaf van wie de camera kapot gaat… Je moet er toch niet aan denken?! zijn voorbereid op dit soort zaken zodat jij niet de dupe gaat worden van hun problemen.

DJ Jubileum gezocht? Het ene koppel is 10 jaar getrouwd, het andere 25 jaar of zelfs 50 jaar. Het maakt allemaal niet uit want er voor elke huwelijksverjaardag kan er een feestje gebouw worden. Jubileum Een DJ Jubileum zorgt voor de de muziek op een huwelijksverjaardag. Hij communiceert met de feestzaal of locatie en stemt de muziek af volgens jullie wensen en behoeften.

Foute Dj Op Trouwfeest - Tom Cosyns

5 of 25 jaar getrouwd zijn, de DJ Jubileum zorgt voor een top feest dat bij jullie past. Ook voor het draaien van een huwelijksverjaardag zit je goed bij Tom Cosyns! Ligt je datum, feestzaal en fotograafg vast? Dan in het tijd om de DJ te boeken. Start tijdig met je zoektocht naar een geschikte DJ voor jullie huwelijksverjaardag want de meeste ervaren DJ’s zijn snel geboekt (dj trouwfeest west-vlaanderen - Tom Cosyns).

DJ Tom houdt met plezier rekening met wensen en muziekvoorkeuren. Bespreek op voorhand met Tom wat belangrijk is voor jullie: van welke muziek jullie houden en welke nummers of bepaalde muziekgengres jullie niet graag horen. Jullie mogen trouwens een lijst maken met nummers die jullie zeker willen horen tijdens het dansfeest.

Hoe gaan we tewerk? We bouwen rustig de sfeer op met passende achtergrondmuziek en uiteraard tot aan de openingsdans die jullie uiteraard zelf mogen kiezen. Daarna draaien wij muziek voor iedereen. dj voor bruiloft - Tom Cosyns. Verzoekjes mogen zeker aangevraagd woorden. Bij een huwelijksverjaardag zijn er vaak grote verschillen in leeftijd van de gasten - Disco dj. Daarom is het belangrijk dat wij wat de muzeik betreft hier ook rekening mee houden.

Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak. Contact Voor meer info of een offerte mail: , bel 0495/21 45 83 of ga naar ons contactformulier. Een jubileum is een feestelijke herdenking van een gebeurtenis, zoals bij ons bijvoorbeeld een huwelijk. Bij veel bedrijven wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is een feest aangeboden - Dj foute party.

Door de invoering van de VUT en het brugpensioen en de grotere wisseling van banen komen deze feesten nog maar weinig voor. Niet alleen vieren de bedrijven het jubileum van medewerkers, maar ook dat van de organisatie zelf. Het is niet ongewoon dat bedrijven al vele tientallen of zelfs honderden jaren bestaan.

Dj Trouwfeest Prijs - Tom Cosyns

Kinderen op je bruiloft, Het is de grootste angst van ieder bruidspaar. Kinderen die zich vervelen tijdens de ceremonie, receptie, diner of welke aangelegenheid op de bruiloft dan ook. Het is zelfs een reden voor bruidsparen om geen kinderen uit te nodigen tijdens hun grote dag. Ik begrijp het wel, maar met deze 5 tips hoef je je hier geen zorgen over te maken.Laat ze weten dat ze tijdens de ceremonie stil moeten zitten, maar dat er daarna een groot feest volgt. Kinderen vinden het vaak erg leuk dat ze hun nieuwe kleren aan mogen (Dj verjaardagsfeest). Je kunt ze ook voorbereiden door middel van een boek uit de bibliotheek waarin uitgelegd wordt wat een bruiloft is.Tip 2: betrek de kinderen bij ieder onderdeel van de bruiloft. dj met saxofonist bruiloft. Laat de trouwambtenaar ze tijdens de ceremonie uitleggen wat de bedoeling is. Geef ze een taak: bijvoorbeeld bloemenmeisje of ringdrager. Laat ze bijvoorbeeld samen met jullie een ringkussentje uitzoeken. Ze leven dan helemaal toe naar het moment. Geef de kinderen een bellenblaas en vertel ze dat ze na de ceremonie het bruidspaar bellen mogen blazen.

Tip 3: zorg voor een kinderhoek tijdens de receptie en het feest. Informeer bij de locatie of ze mogelijkheden hiervoor hebben en of er speelgoed aanwezig is. Als de kinderen hun eigen hoekje hebben worden ze door niemand gestoord en kunnen ze naar hartenlust spelen. Wanneer de locatie (beperkte) speelmogelijkheden heeft, zorg dan zelf voor wat speelgoed (kostprijs dj trouwfeest - Tom Cosyns).

Je kunt bijvoorbeeld ook een activiteitenpakket voor ieder kind bestellen. Tip 4: laat een oppas invliegen. Dit kan een buurmeisje zijn, de dochter van een collega, de buurvrouw van je ouders. Zo hebben de kinderen een aanspreekpunt en kunnen de ouders met een gerust hart feestvieren - kosten dj bruiloft - Tom Cosyns. Tevens zijn er organisaties waar je professionele nanny’s kunt inhuren voor je bruiloft, Tip 5: laat de kinderen hun gang gaan.

Bruiloft Dj Sittard - Tom Cosyns

Wanneer ze teveel geregisseerd worden zullen juist dwars gaan liggen en bereik je het tegenovergestelde. Wanneer je de kinderen liever niet de hele dag bij de bruiloft wilt hebben, kun je er ook voor kiezen om een speciale kinderreceptie te geven. Tijdens deze receptie zorg je voor lekkers, wat te drinken en speelgoed en de kinderen hebben zo’n 1,5 plezier. bruiloft dj boeken - Tom Cosyns.

Hoe kies je de perfecte dj voor een bruiloft?

Het uitkiezen van een bruilofts-dj is niet voor iedereen een hele makkelijke taak. Natuurlijk willen jullie een dj die goed bij jullie past, maar die ook ervoor kan zorgen dat het avondfeest een knaller wordt. Er zijn een paar dingen waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een bruilofts-dj.

WAT MAAKT EEN GOEDE BRUILOFT DJ?

DJ zijn is veel meer dan op “play” drukken op een afspeellijst op je iPad. Hier zijn drie kwaliteiten die een goede bruiloft DJ onderscheiden van de massa.

1. PERSOONLIJKHEID

Als we je maar één tip konden geven, dan zou het deze zijn! Je DJ zal verantwoordelijk zijn voor het zetten van de toon van de avond. Als je een saaie DJ hebt… betekent dat een saaie bruiloft. De persoonlijkheid van een DJ is de belangrijkste aanwijzing die je zult krijgen. Vertrouw niet op e-mails en sms’jes, maar spreek persoonlijk met je dj af om te praten over jullie sfeer, wensen en favoriete muziek. Dit zal je helpen beslissen of ze de feestsfeer kunnen creëren waar je naar op zoek bent.

2. COMMUNICATIE

Je hebt waarschijnlijk gehoord hoe belangrijk communicatie is tijdens al die voorhuwelijkse lessen. Wel, werken als DJ is niet anders. Muziek draaien is maar een deel van wat een DJ doet. De andere helft is praten. Van ervoor zorgen dat jullie op dezelfde lijn zitten wat betreft de “niet spelen” lijst tot ervoor zorgen dat de fotograaf het aansnijden van de taart vastlegt, bruiloft DJ’s moeten communiceren en ze moeten het goed doen. Dit is waarom het zo belangrijk is om een bruiloft DJ te huren die ook kan MC-en. Naast je weddingplanner is je DJ de enige persoon die alles bij elkaar houdt!

3. FLEXIBILITEIT

Elke DJ die zich specialiseert in bruiloften zal er uiteindelijk een heleboel doen, dus moeten ze goed georganiseerd zijn. Maar als die plannen verkeerd uitpakken, moeten ze ook flexibel zijn. Een georganiseerde DJ heeft een kopie van de tijdslijn van de avond, zodat hij of zij de gebeurtenissen in goede banen kan leiden. Maar als de bruid en de bruidegom een uur te laat zijn, moet hij of zij zich snel kunnen aanpassen zodat jij en je gasten van de avond kunnen genieten zonder dat ze zich opgejaagd voelen (met voldoende tijd om te dansen).

Latest Posts

Jojo Striptease

Published May 10, 23
4 min read

Pure Sex Striptease

Published May 04, 23
10 min read

Fabian Striptease

Published May 03, 23
8 min read